Appen

Varför fanns ingen info att hitta på hemsidan om att hela biljettsystemet låg nere i morse? Man blir lite stressad när varken appen eller biljettautomaterna funkar. Information till era kunder om hur man ska lösa biljett hade varit på sin plats.
Annette Nilsson-Svahn Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Annette,
  Vi la upp information på hemsidan och digitala kanaler så snart vi kunde under gårdagen. Det tekniska felet åtgärdades ganska omgående och vi kunde därefter ta bort informationen igen.
  Ha en fin dag!
  Josefin
 • Hej hur gör man när man lägger in ett betalkort i appen försökte igår men det gick inte var inne på mina detaljer jag tog bort det och försökte lägga in det för det stod att betalkortet hade löpt ut när jag försökte köpa biljett i appen till Ljungby i fredags
  Christian Karlsson
 • Hej Christian,
  Det bästa är att du kontaktar vårt kundcenter så hjälper vi dig på bästa sätt.
  0771 76 70 76
  kundcenter@lanstrafikenkron.se
  Josefin
 • Jag är fortfarande irriterad på er. Tänkte på ordet Gränssnittslogik i en diskussion igår. Förra veckan skulle jag köpa två enkelbiljetter från Kampen till Åkervägen Växjö. Startade appen och ändrade från Älmhults stadstrafik till Växjö. Valde Sök och köp i menyn och kollade tiderna. Valde sedan köp biljett i menyn och köpte 2 enkelbiljetter. När jag valde Köp biljett i menyn så gick det tydligen automatiskt tillbaka till Älmhult, det märkte inte jag. Så jag hade köpt 2 enkelbiljetter i Älmhult!
  Detta apropå appen och gränssnittslogik, som helt klart saknas i appen.
  Men det som retar mig mest är Kundtjänstens ovilja att hjälpa KUND som gjort fel. "Du har godkänt villkoren så skyll dig själv om du gör fel" var svaret.
  Det är inte KUNDTJÄNST! Det är byråkrati!
  Janerik Sundh
 • Hej Janerik
  Vi vet om att Älmhult hamnar högst upp i sökfunktionen och arbetar dagligen med att göra appen enklare för våra kunder. Jag kommer självklart ta med mig dina synpunkter och föra dem vidare.
  Önskar dig en fin dag!
  Josefin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.