Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Att söka tidtabell i länstrafikens app

Varför visas inte alla resor i appen? När man exempelvis söker 06.55 från Hovmantorp till Lessebo finns det en buss i tabell 218/219, men den turen finns inte med i appen.

Christer Fredh Andersson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Gör man sökningar i appen får man upp det snabbaste alternativet att resa. Just vid denna tiden går även ett Öresundståg med avgångstid från Hovmantorp klockan 08.04. Eftersom restiden för tåg är betydligt kortare än för bussen får man inte upp alternativet med buss i detta fall.
  Eva
 • Så dumt. Det vore bättre att visa alla resor, så får man välja själv.
  Christer Fredh Andersson
 • Vill man söka på bara buss kan man på startsidan i appen klicka till höger där det står "FLER VAL". Då får man upp rubriken "Färdmedel". Klicka där och ta bort bocken för tåg, så kommer bussarna med.
  Eva
 • Varför kan jag inte få en tidtabell på de bussar som trafikerar Tingsryd - Växjö? Det har inte varit några problem förut, men nu är det totalt omöjligt att få upp ett val av tidtabell på en viss linje! Kan det inte gå att göra er hemsida begriplig för vanligt folk!
  Jens Rask
 • Då det är svårt att guida dig här rekommenderar jag att du ringer vårt Kundcenter på telefonnummer 0771-76 70 76, så kan du få svar direkt.
  Eva
 • Hur vore det att visa rätt information i reseappen. Söker man på Växjö - Gemla med avgång 19.22 kommer det fram att man måste åka via Alvesta när tåget faktiskt stannar i Gemla och priset är anpassat till sightseeing i Alvesta. Har ni inget system som verifierar att allt i er Reseplanerare stämmer
  Karinigemla


  Karin Nordström
 • Hej! Gör man sökningar i appen får man upp det snabbaste alternativet att resa. Vill man söka på bara tåg kan man på startsidan i appen klicka till höger där det står "FLER VAL". Då får man upp rubriken "Färdmedel". Klicka där och ta bort bocken för buss, så kommer kommer bara tågtiderna presenteras.
  Länstrafiken Kronoberg
 • Det är fortfarande fel. Gör jag så ska jag fortfarande åka till Alvesta från Växjö och därifrån byta till tåg mot Gemla. Kolla själv. Så blev det också när kundtjänst kollade och jag har blivit upplyst att det var fel i er reserobott. Ändra där tåget 19.22 mot Värnamo ska stanna i Gemla 19.30
  Karin Nordström
 • Hej! Tack för din info. Vi tar det vidare till de som planerar tågen. Ha en fin dag!
  Länstrafiken Kronoberg
 • Hej Karin! Nu fick jag svar. Jönköpings länstrafik som planerar Krösatågen håller på att uppdatera sina hållplatsnummer därför uppstår tyvärr det här felet nu. Ett tips är att söka på Gemla Station (stort S) så ska förbindelsen dyka upp. Vi hoppas detta rättas till så fort som möjligt.
  Länstrafiken Kronoberg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.