Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Att söka tidtabell i länstrafikens app

Varför visas inte alla resor i appen? När man exempelvis söker 06.55 från Hovmantorp till Lessebo finns det en buss i tabell 218/219, men den turen finns inte med i appen.

Christer Fredh Andersson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Gör man sökningar i appen får man upp det snabbaste alternativet att resa. Just vid denna tiden går även ett Öresundståg med avgångstid från Hovmantorp klockan 08.04. Eftersom restiden för tåg är betydligt kortare än för bussen får man inte upp alternativet med buss i detta fall.
  Eva
 • Så dumt. Det vore bättre att visa alla resor, så får man välja själv.
  Christer Fredh Andersson
 • Vill man söka på bara buss kan man på startsidan i appen klicka till höger där det står "FLER VAL". Då får man upp rubriken "Färdmedel". Klicka där och ta bort bocken för tåg, så kommer bussarna med.
  Eva
 • Varför kan jag inte få en tidtabell på de bussar som trafikerar Tingsryd - Växjö? Det har inte varit några problem förut, men nu är det totalt omöjligt att få upp ett val av tidtabell på en viss linje! Kan det inte gå att göra er hemsida begriplig för vanligt folk!
  Jens Rask
 • Då det är svårt att guida dig här rekommenderar jag att du ringer vårt Kundcenter på telefonnummer 0771-76 70 76, så kan du få svar direkt.
  Eva
 • Jag ska resa i Skåne nästa vecka, men vet inte (ännu) varifrån min resa startar. Målet är Helsingborg. Måste jag ladda ner en ny app för Skånetrafiken, eller kan jag använda Länstrafiken Kronobergs app? Jag har förstått att jag kan använda mitt resekort med insatta pengar även för resor inom Skåne, även om min resa börjar i Skåne.
  Louise
 • Jag rekommenderar att du använder Skånetrafikens app, i vår app finns inte Pågatågen med. Din reskassa kan du använda även om resan startar i Skåne.
  Rolf

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.