Återbetalning reskassa

Hej! Jag laddade mitt kort med reskassa för att ta tåget till Kastrup. Jag gjorde det dock för sent så pengarna hann inte komma in. Kan jag få tillbaka pengarna jag lagt in på kortet?

Kommentarer

 • Hej! Vi betalar inte tillbaka pengar på resekort reskassa. Du kan använda reskassan nästa gång du ska ut och resa. Gäller både för buss och tåg.


  Länstrafiken Kronoberg
 • Hej. Jag laddade på mitt kort med 200kr igår och hade då sammanlagt 301kr på resekortet. Nu när jag tittade hade jag strax över 80kr kvar? Jag betalde första resan 29kr å sen 18kr å sen 54kr å till sist 74kr. Så de blev sammanlagt 175kr. Hur kan jag då bara ha strax över 80kr kvar?
  Mvh Jessica 

  Jessica Larsson
 • Kontakta vårt Kundcenter på telefon 0771- 76 70 76 så får du hjälp av våra kundinformatörer att se vilka transaktioner som är registrerade på ditt kort.
  Eva
 • Hej!

  Jag har ca 1.500 kr på mitt kort och kan inte använda dem som betalningsmedel vid betalning av biljett eftersom Ni nu ändrar ert biljettsystem.
  Hur gör jag för att få dessa innestående pengar utbetalda?
  Stefan Johansson
 • Antingen kommer du in på vårt kundcenter i Växjö och lämnar ditt kort och fyller i en blankett, så betalas pengarna tillbaka via bankkonto.
  Har du ingen möjlighet att personligen ta dig till Växjö kan du skicka in ditt kort och ange namn, adress, telefonnummer, personnummer och kontonummer som du vill att vi sätter in pengarna på, så görs en utbetalning till ditt bankkonto.

  Eva

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.