Avgång

Tidigare har det funnits en bussavgång runt 17 från Karlshamn till Växjö i länstrafikens app som försvann någon gång under vintern/våren och sedan dess har avgången 16.05 varit den sista på dagen som gått hela vägen utan byte till tåg. Av en slump upptäckte jag när jag senast reste på sträckan att denna avgång fortfarande finns men listas endast i Blekinges app och inte i Kronobergs. Jag tycker det är lite märkligt då alla andra avgångar mellan orterna överensstämmer i de olika apparna. Har det bara blivit en miss eller vad beror detta på?Kommentarer

 • I Kronobergs läns app får du upp en förbindelse med bara buss om du i Alternativ klickar bort tåg. Förbindelsen är dock med en senare buss från Tingsryd eftersom det inte är en garanterad anslutning med en bytestid på mindre än 5 minuter.
  Ett byte under 10 minuter kan oftast genomföras men ej garanteras.
  Ann-Sofie
 • Det förstår jag, men t.ex avgången 13.05 från Karlshamn till Växjö som kommer upp även med tåg ikryssat ser likadan ut med undantag för kortare byte, och där är det samma sak att det finns en kortare bytestid om än inte garanterad. Varför inte lista 17.05-avgången ihop med alla andra avgångar? Eftersom det är så få avgångar mellan orterna som inte innebär en resa genom Skåne också så vore det ju rimligt om den kom upp tydligt i tabellen oavsett om tåg är ikryssat eller ej.
  Em
 • Förstår att det vore bra om den är med men vid 17-tiden är det andra avgångar som är snabbare även om de går över Hässleholm därför måste man aktivt välja bort tågalternativet.
  Ann-Sofie

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.