Buss som alltid är försenad

Hejsan
Hur fungerar det med turer som alltid är försenade oavsett väder och vind. Har ett barn som åker till träning med buss och han kommer för sent (idag 30 min) och annars i snitt 15 min varje gång. Tyvärr går inte bussarna så ofta här så vi får förlita oss på att bussen kommer när den ska. Jag ansöker om förseningsersättning varje gång och det är inga problem men det känns som att det kanske är dags att se över de turerna istället för att betala ut förseningsavgifter stup i kvarten. Som läget är nu kommer vi att köra honom till en annan busshållplats som ligger 10 minuter bort istället, där det går en annan buss och förhoppningsvis kan han komma i tid till en träning. Vet att den också brukar vara sen men han kanske sparar ett par minuter.
Så hur tänker man när vissa turer konstant är sena. bryr man sig, genom att ändra och anpassa tiden till nästa schemaläggningar eller struntar man i det och vi som bor utanför stan får gilla läget?
Therese S Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Therese,

  Tråkigt att höra att det inte fungerar som planerat med bussturerna.
  Har du möjlighet så får du gärna maila oss uppgifter om vilken busslinje och avgångstid detta gällde när din son blev sen med 30 minuter. Det är så att vi kan föra detta vidare till det berörda bussbolaget.

  Du kan maila kundcenter på e-mailadress kundcenter@lanstrafikenkron.se

  /Marcus
  Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.