Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Får jag ta med cykeln på resan?

Är det tillåtet att ta med cykeln på resan?
Länstrafiken Kronoberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Cyklar får inte tas med när du reser med stadsbussar.
  På våra bussar och tåg i Kronobergs län får en vanlig cykel tas med i mån av plats (även elcykel). För cykeln betalar du samma pris som en barn/ungdomsbiljett. Segway får inte medföras.
  Länstrafiken Kronoberg
 • Kan man boka cykelbiljett mellan Växjö och Karlskrona?
  Carl-Henrik Gustavsson
 • Det går att köpa cykelbiljett för en resa Växjö-Karlskrona, däremot går det inte att boka plats för cykeln. Cykel får endast tas med i mån av plats.
  Rolf
 • Hej

  Vi är fyra stycken som en lördag framöver ska åka Krösatåg med varsin cykel från Hässleholm till Vislanda en lördag fm. Vill bara kolla upp att vi får plats med fyra cyklar i ett Krösatåg. De bör väl få plats.
  Mats Andersson
 • Utrymmet ombord på våra tåg är i första hand avsett för våra resenärer och vi kan aldrig i förväg garantera att cyklar kan tas med. Cyklarna får medföras i mån av plats.
  Eva
 • Hej
  Hur är det tänkt här - man måste ju köpa biljett innan man kliver på tåget, men man vet ju inte när man köper sin biljett om det finns plats för cykeln?
  hälsningar
  Maria
  Maria Gruvstad
 • Det är ovanligt att det inte finns utrymme för en enstaka cykel, men vi måste ändå prioritera de tillfällen då det är många resande och mycket bagage. Skulle det visa sig att det inte finns plats ombord kan man välja att ta nästa tåg. Väljer man i stället att ställa in sin resa återbetalar vi naturligtvis beloppet för biljetten.
  Eva

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.