Fel information resebyten

Hej Länstrafiken!Sj hänvisade mig vidare till er.
Jag sitter och kollar lite olika resalternativ via sj appen tills när covid är över och såg en avgång som jag är lite fundersam och förvirrad över. Jag sökte en resa från Karlshamn Station till Hällefors 6 byten kl.14.26 13 Januari.
Första bytet är från K-hamn station till K-hamn centrum väst den restiden är rimlig. MEN! Bytet från K-hamn centrum v till Landsbro bstn är inte rimlig. Avgång med LT kronoberg länstrafik buss 370 går för det första inte hela vägen till Landsbro. Avgången är kl.14.46 och ankomsten är 14.52 vilket kan omöjligt stämma? Så vitt jag vet så tar det inte 6 minuter att åka från Karlshamn till Landsbro. Med Kronobergs länstrafik tar det 3 timmar och 18 minuter. Så detta kan väl inte stämma? Eller? Det skulle bara sluta med att man hamnar mitt ute i ingenstans för man hinner inte fram till några byten så som denna resan är planerad? Mvh Felicia
Felicia Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Jag får be dig kontakta vårt kundcenter, telefon 0771-76 70 76, då det lär komma följdfrågor. Då kan vi förhoppningsvis räta ut frågetecknen. Jag vet redan nu att alla förbindelser efter tidtabellsskiftet den 13 december inte ligger rätt i våra reseplanerare, men jag hoppas alla resmöjligheter snart ska finnas tillgängliga.


    Eva

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.