Finns det fritt Wifi?

Kommer det finnas fritt Wifi på de nya bussarna?
Hannele

Kommentarer

 • Hej Hannele!

  Ja, det kommer finnas fritt Wi-Fi på alla bussar.
  Det heter Buss Wi-Fi och inget lösenord behövs.

  Trevlig resa!
  //Gabriella

  Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör
 • Det finns inget wifi på bussarna bara stats bussarna och knappt det ibland men bussarna till Ljungby 145 där finns det aldrig wifi eller 111, vet ej om det beror på att de är nya men det är väldigt iritirande
  Sana
 • Det behövs lösenord på vissa bussar men det finns inget sätt att hitta lösenordet
  Alfred
 • Hej, målet är att det ska finnas wi-fi på alla bussar. Jag har pratat med våra tekniker och det finns ett fåtal regionbussar som ännu inte blivit installerade. Vi jobbar med att åtgärda det så fort vi kan.

  Det ska inte vara något lösenord på Wi-Fi i buss, om du stött på detta så behöver vi veta på vilken buss för att vi ska kunna felsöka.
  Maja
 • Bussen jag tog imorse 111 som gick från hagaparken 06.48 hade inget wifi. Jag har inte suttit i en enda buss med wifi i enda sen de nya bussarna kom. (Jag tar endast 145, 111 bussarna) Det finns påriktigt inget wifi hur ska vi kunna betala våt biljett? Speciellt om jag hoppar upp vid exempelvis "planen" där funkar inte mitt egna mobil data och därför MÅSTE jag ha wifi men ni har inte wifi i era bussarna längre så jag sitter och har en timmes diskussion men chauffören och ofta slutar det med att jag får betala. Chauffören säger alltid att nätet inte funkar och stt jag måste ha eget jag förklarar min situation men det är inget vidare med det. Snälla lös det här problemet hade tagit bilen om det va möjligt men jag har inte körkort ännu.
  Sana
 • Hej, du måste ha biljett innan du kliver på bussen. Om du inte har mobildata så kan du köpa biljett innan du går hemifrån.
  Troligtvis har du åkt någon av bussarna som inte blivit installerade med wi-fi ännu, det kommer åtgärdas inom kort:)

  Maja
 • Hur går det med wifi ombord? Jag sitter på bussen nu och försöker arbeta. Har haft överseende med detta förra året då de nya bussarna fortfarande var just nya, men nu har det gått några veckor! Var är status?
  Therese
 • Hur går det med wifi ombord? Jag sitter på bussen nu och försöker arbeta. Har haft överseende med detta förra året då de nya bussarna fortfarande var just nya, men nu har det gått några veckor! Vad är status?
  Therese
 • Hej Therese, vet du vilket bussnummer (bussID) du reser med? Alt vilken linje och avgångstid? Jag behöva veta vilken buss som det gäller för att kunna ta frågan vidare och se status gällande montering av WiFi.
  Maja
 • Toppen! Tack Maja 😀 Jag åker med 331 några ggr i veckan, lite varierande tider dock!
  Therese
 • Jag skulle även veta några klockslag (för att kunna hitta rätt fordon), när gick bussen imorse och från vilken hållplats?
  Maja
 • Hej! Det finns ingen av de nya bussarna som har Wi-Fi. Det är endast de äldre bussarna som har Wi-Fi! Med vänliga hälsningar Peo
  Peo Olsson
 • Hej Peo, det ska finnas wi-fi i alla bussar utom tre i dagsläget. Dessa tre är felanmälda och ska åtgärdas inom kort. Du får gärna skicka in bussnumret eller reg.numret om du reser med en buss som inte har fungerande wi-fi så vi kan åtgärda detta.
  Maja
 • Jag åker dagligen regionbuss 331. Sedan de nya bussarna kom har wifi inte funkat på just dem nya. Ibland får man wifi någon minut men det bryts sedan. När det är en äldre buss så funkar det.
  Sandra
 • Hej Sandra!

  Tack för att du hör av dig till oss!
  Vi kollar vidare på detta då det ska finnas Wifi på alla våra bussar.

  Önskar dig en fin dag!
  //Gabriella
  Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.