Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur får jag reda på saldot på mitt resekort?

Hur får jag reda på saldot på resekortet?
Katarina Persson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Varje gång du köper en biljett och får ut ett kvitto finns reskortssaldot med på biljetten, så be om en pappersbiljett när du reser med bussen.
  Registrerar man kortet på Mina sidor kan man se saldot där.
  Man kan även kolla saldot i biljettautomaterna som finns ute på tågstationer och på Resecentrum i Växjö. Då klickar man längst ner till vänster på skärmen där det står "Skriv ut inspektionskvitto". Då får man ut en pappersremsa med bland annat saldot på kortet.
  Ytterligare ett alternativ är att besöka något av våra säljställen ute i länet eller att kontakta vårt Kundcenter 0771-76 70 76 eller kundcenter@lanstrafikenkron.se och uppge kortnumret som finns på baksidan, så kan man få hjälp den vägen.
  Eva
 • Hej

  Kan jag flytta över saldot från ett resekort till ett anat?Två av mina kort är borta men jag har just vregisrerat ett nytt kort i mitt namn.

  Hur gör jag i så fall?

  Vänligen

  Gunnar Olofsson
  Gunnar Olofsson
 • Ja, man kan föra över saldo från ett kort till ett annat. Kontakta vårt Kundcenter i Växjö antingen via besök, telefon 0771-76 70 76 eller via mejl kundcenter@lanstrafikenkron.se, så ska vi hjälpa dig.
  Eva
 • How to find the balance of travelling card on the new app?
  zoha
 • When you buy a ticket and come to "betalmedel" you can see if you have some money in "Min kundkassa"
  If you need help to find it please contact our costomer center by the station in Växjö. You can visit us there or take contact by telephone 0771-76 70 76
  Eva

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.