Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

När finns min laddade reskassa på mitt Resekort?

Jag har laddat reskassa på mitt Resekort via Mina sidor, när kommer reskassan till mitt Resekort?
Länstrafiken Kronoberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Reskassan kommer till ditt kort 24 timmar efter du laddat det på Mina sidor. Du måste köpa en biljett i Kronobergs län för att pengarna ska komma in på ditt kort.
  Länstrafiken Kronoberg
 • Detta fungerar ju inte, har laddat resekort flera dagar i förväg och sen köper man biljett i automat som talar om att saldot är för lågt.
  Då måste man gå till till Pressbyrån och aktivera laddningen..., varför?

  Inte så kul när man har kort om tid och ett antal kunder står i kö hos Pressbyrån...
  Roger Hall
 • Om man bara kontollerar saldot så aktiveras inte det nya beloppet, köper du däremot en biljett skall det ske automatiskt. Du skall alltså inte behöva gå till Pressbyrån för att aktivera laddningen.

  Rolf
 • Skulle vara bra om ”systemet” visar rätt resekortssaldo när de 24 timmarna gått, utan att man måste aktivera laddningen. Varför måste man aktivera?
  Annchristine
 • För närvarande är laddningen av resekorten upplagd så att man måste aktivera laddningen med t ex ett köp för att man ska kunna se rätt saldo.
  Vi håller på att ta fram ett nytt biljett- och betalsystem där laddningarna ska gå över omedelbart och där då även saldot ska kunna ses direkt. Det är dock inte klart när det nya systemet kan tas i bruk.
  Eva
 • Hej,
  Laddade mitt Resekort med 1200kr för att kunna fylla på min period i söndags kväll. När jag kommer till laddningsstationen i Markaryd säger den felanvänd. Följden blir att jag måste köpa singelbiljetter. Ringer kundtjänst på kvällen för att stämma av de säger att det ska gå och annars får jag prova att gå in på Konsum för att se om de kan hjälpa mig. Kommer nu på morgonen provar igen samma besked. Tänker att då provar jag via biljettautomaten och tänker att den kanske känner av det. Börjar bli lite smått stressad för att hinna med tåget. Följden blir att jag måstebetala 1195kr igen och sedan ladda via laddstationen. Det står fortfarande gråmarkerat på mina sidor 1320kr, som tydligen inte går att komma åt. Samt att 24h cirkeln fortfarande lyser. Tanken med att kunna ladda smidigt och få ta del av rabatten är helt borta verkar det som. Hur kommer jag alls åt mina pengar jag lagt in via Mina sidor? Detta har kostnadsmässigt blivit en dyr historia dels för inköp av onödiga singelbiljetter dels för missad rabatt samt även för inställt tåg i måndags kväll.
  Mvh/
  Marie Pålsson
  Marie Pålsson
 • För att kunna se hur det ser ut på ditt kort måste jag be dig att kontakta vårt kundcenter, tel 0771-76 70 76.
  Har du blivit försenad på grund av trafikstörning/inställt tåg kan du ansöka om förseningsgaranti i det län du startade din resa. Har du påbörjat resan i Kronobergs län finns ansökningsblankett på https://www.lanstrafikenkron.se/sv/resegaranti
  Eva
 • Hej, min period går ut om ett par dagar kan jag redan nu ladda kortet med en ny 30-dagars-period eller tappar jag de dagar som är kvar på bestående period då? Jag använder kortet dagligen då jag pendlar mellan Växjö - Ljungby. Tack på förhand
  Elsa
 • Du kan ladda kortet redan nu och sedan aktiverar du den nya perioden den dag du vill börja använda den.
  Eva

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.