Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Oskarshamn

Jag kommer med gotlandsbåten i eftermiddag och har bokat plats på buss till Kalmar. ( ska till Växjö men hittade ingen direktbuss, finns det?) Min fråga är: Var går bussen ifrån? Och vilken mvh Ingela 

Kommentarer

 • Sista direktbuss Oskarshamn - Växjö avgår från Oskarshamns station klockan 15.40 och från Oskarshamns centrum klockan 15.43. Bussen har linjenummer 310. Ankommer du Oskarshamn senare än det får du resa med buss till Kalmar och därefter tåg till Växjö.
 • Tack för ditt svar. Saken är den att när jag söker på Oskarshamn station så dyker det inte upp nåt. Jag ska med buss till Kalmar Kl 19.25. Därför undrar jag var stationen ligger och på vilken sida av vägen den går. Jag har endast 10 Mvh Ingela 
 • Hållplats Oskarshamn station ligger nära hamnen (ca 100 m). Se karta nedan.
  Du ska åka från hållplatsläge E. Har du ytterligare frågor - kontakta Kalmar länstrafik 010-21 21 000 eller sök på  https://www.kalmarlanstrafik.se/ Det är de som trafikerar busslinje 160.

 • Turlista för buss Oskarshamn - Växjö. Kommer till Oskarshamn ca 9.30, finns det busstider som passar.
  Skall egentligen till Lammhult, stannar bussen någonstans i de trakterna så man kanske kan bli hämtad.
  Maude Gabrielsson
 • För att få en tidtabell kontaktar du vårt Kundcenter. På vår hemsida finns även en reseplanerare där du kan söka efter hela förbindelsen.
  0771-76 70 76
  kundcenter@lanstrafikenkron.se
  Ann-Sofie
 • Hej
  Jag diskuterade med en medresenär på lokalbussen idag som hävdade att har han köpt och aktiverat sin biljett i appen/mobilen så är han inte skyldig att blippa ocr koden i bussens biljettkontrollapparat. Stämmer det? Jag trodde att man var tvungen att blippa vid påstigning likväl?
  Mvh Staffan
  Staffan Einarsson
 • Hej Staffan.
  I Kronobergs Län så ska man blippa koden på de bussar där det är möjligt.
  Finns ej den utrustningen tillgänglig på bussen så är det okej att bara stiga på och sätta sig med sin aktiverade biljett. Men där man kan skanna koden ska man göra det.
  Marcus A
  Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör
 • Jag hittar ingen tidtabell när bussarna går från Oskarshamn till Växjö. Gotl.båten kommer in kl 20.00 och jag vill inte åka vägen genom Kalmar. Så alternativet blir väl övernattning i Oskarshamn. Så när avgår bussarna och vart utgår de ifrån?
  Anna Svensson
 • Hej Anna,

  Du kan se tidtabellen för buss 310 som kör mellan Växjö och Oskarshamn med hjälp av länken nedanför.

  http://www.print4web.fskab.se/ltk/Regionbuss/211212_221210/Regionbuss_310-320_211212_221210.pdf

  /Marcus
  Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.