Periodkort i app och på kort?

Hej!
Kan man i det nya systemet ha sitt periodkort både på fysiskt kort och i appen? Jag är mångårig pendlare och brukar föredra att använda plastkortet av flera skäl, men jag tänker att det kan vara bra att ha appen som reserv ifall jag skulle glömma kortet hemma. Kan inte se i infon om detta är möjligt.
Sandra Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • I det nya systemet kommer man att kunna flytta biljetter och periodkort via Mitt konto som kommer att ersätta Mina sidor.
  Har man sin 30-dagarsbiljett registrerad på Mitt konto ska man kunna flytta över biljetten från ex resekort till app.
  Eva
 • Tack för svaret.
  Jag är dock inte helt 100 på om jag förstår rätt. Om jag skaffar periodkort i den nya appen så kan jag därefter lägga den på den nya typen av kort också, samtidigt? Det ena utesluter inte det andra?
  Sandra
 • 30-dagarsbiljetten är bara aktiv i en kanal åt gången. Har du flyttat biljetten till appen kan du inte samtidigt använda den via reskortet och tvärtom.
  Eva
 • Hej,

  Om jag köper en period i det nya systemet så finns ju den i appen och man kan blippa med telefonen när man stiger på bussen det förstår jag men jag vill också ha ett kort så att jag slipper ta upp telefonen, går inte det då?

  Isabell
  Isabell
 • Ännu finns inte funktionen att man kan flytta biljetter mellan telefon och kort, och även när den lanseringen kommer kan man bara ha en aktiv biljett på ett ställe. Antingen är den aktiv i appen eller på ett kort, så vill du inte ta upp din telefon är det bättre för dig att enbart ha biljetten på ett resekort. Det fungerar nu och kommer även att vara möjligt när de nya resekorten lanseras senare i år.
  Eva
 • Fungerar det att skifta mellan kort och app ännu
  Pia
 • Hej! Ja, det kan du. Via Mitt konto kan du hantera din biljetter det vill säga flytta, överlåta och låna ut. Du kan läsa mer på vår hemsida: https://www.lanstrafikenkron.se/nyttbiljettsystem
  Länstrafiken Kronoberg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.