Till senaste kommentaren

Uppdatering av saldo på resekort

Hej, Jag har laddat mina kort via mina sidor hos er via internet. Jag skall nu till Skåne å nyttja kortet där men då uppdateras nu inte de nya pengarna som jag laddat. Hur gör jag utan att köpa biljett i Kronoberg innan jag nyttjar kortet i Skåne? Mvh/Jan
Jan Hjertquist Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • När man laddar kortet via mina sidor behöver man aktivera laddningen. Detta kan man göra först efter 24 timmar.
  För att aktivera laddningen man gjort måste ett biljettköp ske i Kronobergs län. Vill man inte behöva aktivera laddningen, det vill säga köpa en biljett, rekommenderar vi att ladda kortet över disk eller i någon av våra biljettmaskiner då pengarna blir tillgängliga direkt.
  Eva


 • Varför Kan inte saldot uppdateras hos Pressbyrån eller på bussen? Tidigare kunde jag uppdatera kortet på resecentret i Växjö?
  /Jan
  Jan Hjertquist
 • Just de laddningar som görs via mina sidor måste aktiveras inom Kronobergs län via ett biljettköp. Tekniken är utformad så att Skånetrafikens biljettmaskiner inte kan läsa av de laddningarna som har gjorts via Internet. Man kan heller inte bara aktivera kortet ombord på buss eller säljställe utan att köp görs.

  Eva
 • Hej! Jag laddade på mitt kort för sju dagar sedan men när jag ska åka buss har pengarna inte kommit in. Det är dragit pengar och enligt mina sidor väntar mitt resekort på att jag ska aktivera kortet. Något är galet.
  Sebastian Hautamäki
 • Man kan inte se det nya saldot på kontot förrän man köper en biljett.

  Eva

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.