Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Aktivera period

Om jag betalar för en ny 30-dagars period idag, när börjar mina 30 dagar gälla? Måste jag vänta med att köpa min period tills den dagen som den ska börja gälla? = Risk att man glömmer eller inte hinner på morgonen.

Kommentarer

 • Är det i den nya appen du avser att köpa biljetten har du möjlighet att antingen aktivera biljetten när du köper den (om du ska resa direkt) eller att vänta med aktivering (om du ska börja resa vid annan tidpunkt eller annan dag).
  Är du osäker kan du få hjälp från vårt kundcenter på telefon 0771-76 70 76 eller via mejl kundcenter@lanstrafikenkron.se
 • Hej, som nyinflyttad har jag fått från Kommunen (alltså inte köpt själv!) fått ett periodkort 30 dagar som ska aktiveras, enl ert svar i appen. Jag kan tyvärr inte se i appen var någonstans kortet ska aktiveras. På bussen i samband med första resan? Hinns det kortläsare även vid mittdörren?
  Tack!

  Vanda
 • Har du fått ett resekort med en laddad period på 30 dagar kan du aktivera den vid läsaren vid mittendörren. Du kan också komma in till vårt kundcenter på Växjö resecentrum så kan vi hjälpa dig med aktiveringen där.
 • Kan man pausa sin 30dagars biljett och i så fall hur?
  Maria
 • Hej Maria!

  Det är inte möjligt att pausa en 30-dagarsbiljett.
  Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.