Flytta medel från kundkassa

Min dotter hade ett reskort laddat med pengar i ert gamla biljettsystem. När ni gjorde om det tog jag ut en värdekod som jag sedan la in i min app tills vidare. Hur gör jag för att flytta över pengar till min dotters konto/app?

Kommentarer

 • Hej Johan
  Man kan inte flytta kundkassan till ett annat konto.
  Har du en registrerad reseapp och är medlem på Mitt konto och har registrerade resekort så använder alla korten och reseappen samma kundkassa.
  På Mitt konto kan du fylla på kundkassan med pengar. Har du flera resekort på Mitt konto använder alla korten samma kundkassa.
  Josefin
 • Hej Johan
  Jag förstår. Jag tycker att du kontakta kundcenter via telefon eller mejl så kommer de hjälpa dig att flytta över värdekoden till appen.
  telefon 0771-76 70 76 eller via mejl kundcenter@lanstrafikenkron.se

  Tack och trevlig kväll!
  Josefin
 • Hej
  Jag har redan flyttat över värdekoden till min app. Frågan gäller hur jag kan använda pengarna i min kundkassa till att köpa biljett till min dotter, alternativt föra över min kundkassa till hennes konto.

  Mvh Johan
  Johan
 • Hej Johan
  Man kan inte flytta kundkassa mellan appar utan det är kopplat till det kontot du har skapat ( på ditt telefonnr). Ett alternativ är att om dottern har appen så kan du köpa biljetterna i din app men låna ut dom till hennes. Dock är det inte en långsiktig lösning då det är ca 5 utlån per månad. Annars kan du välja att registrera ett kort på dig själv och sen laddar med biljetter från mitt konto som dottern kan åka på.

  Om dottern nu vill åka med appen kan du skapa ett eget konto för hennes telefonnr på mitt konto som du sen sköter och sätter in pengar på.
  Hoppas att du har fått svar på dina frågor, om inte kontakta kundcenter.

  telefon 0771-76 70 76 eller via mejl kundcenter@lanstrafikenkron.se


  Josefin
 • Hej

  1: Hur lånar jag ut biljetter till min dotters app?
  2: Hur skaffar jag ett kort?

  Mvh Johan
  Johan
 • Hej Johan! Via Mitt Konto kan du hantera dina biljetter så som flytta, överlåta och låna ut biljetter. Du kan även beställa ett nytt resekort via Mitt Konto i samband med biljettköp. Du kan läsa mer på vår hemsida, www.lanstrafikenkron.se/nyttbiljettsystem
  Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.