Månadskort giltlig biljett annan ort

Hej,
Har köpt månadskort mellan ort A - Ort B, ort A är ej växjö men jag måste alltid ta växjö bussen vilket står på appen. När jag ska åka A-B då blinkar alltid bussgrejen rött, medan hemåt blir det grönt. Väldigt jobbigt att alltid behöva förklara för chauffören, som dock sköter de snyggt och jag får åka med. Jag har ju rätt att åka med och betalar för det, så väldigt tråkigt och jobbigt att behöva riskera bli utkastad ifall någon inte förstår läget. Sedan ska jag ibland åka till Växjö raka vägen och då åker vi igenom eke terminal - (så istället för att hoppa av vid ordinarie ort åker jag med Växjö bussen hela vägen) den resan täcker månadskortet. Men från Eke terminal till Växjö, måste jag alltså köpa biljett? Sedan när jag ska från Växjö till en ort som ingår så att säga i månadskortet, då måste jag ändå köpa ny biljett från Växjö - eke terminalen? Fast jag alltid åker med Växjö bussen annars. Tacksam för hjälp.Glad resenär

Kommentarer

  • Hejsan.
    Det bästa är om du mailar in till kundcenter@lanstrafikenkron.se och där ha med ditt kortnummer som biljetten ligger på. Eller ditt mobilnummer om du har biljetten i en app.
    Så kan dem titta på detta. Ha gärna med vilka tider du brukar åka så underlättar det att ta reda på vad det är som strular.

    /Kalle
    Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.