Nya användarvillkor I appen ?

I appen står att jag måste godkänna nya användarvillkor men det framgår inte vad som har ändrats i de nya villkoren. Kan ni upplysa mig om vad det är som är nytt?
Gabriel Szamosi

Kommentarer

 • Hej Gabriel,

  Tack för ditt mejl.

  Jag skickar med följande här under vad som har ändrats från den tidiga användarvillkoren till den som du ska godkänna i din telefon nu.

  4.5.6 Betalsätt
  Reseappen har följande betalsätt:
  Bank- och kreditkort
  Du kan betala med bank- och kreditkort. Din betalning skickas via en betalväxel till kortutgivaren. Betalningen dras från ditt kortkonto/kontokredit på samma sätt som när du betalar med kortet i butik. Vår betalväxel är PCI-licensierad och följer den sekretess och säkerhet som krävs för denna licensering.

  Swish
  Du som är ansluten till Swish kan genomföra betalning som dras direkt från ditt personkonto som är kopplat till Swish. Swish-appen öppnas automatiskt på din mobila enhet och därefter godkänner du betalningen via ditt Bank-ID. Det finns åldersgränser för användning av Swish som bestäms av bankerna. För mer information om denna tjänst och hur Swish hanterar dina personuppgifter i enlighet med den Allmänna Dataskyddsförordningen (GDPR) kan du läsa i samband med registreringen av Swish eller på www.getswish.se. Du kan också kontakta din bank för mer information.

  Kundkassa
  Vid köp av Biljett kan Kundkassan användas som betalsätt, för betalning helt eller delvis. Kundkassan är inte återbetalningsbar.

  KC//Ida
  Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.