Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Skolbusskort, hur många gånger man kan dra det

Hej, jag pendlar till min gymnasieskola och åker därmed totalt 4 bussar per dag. Och skolkortet funkar alltid med att pendla mellan dessa 4 bussarna. Men idag så funkade det inte att hoppa på den fjärde bussen hem och har alltid funkat. Och den som körde bussen sa att jag hade dragit kortet för många gånger. Men har alltid dragit 4 gånger per dag och har alltid funkat.
Varför blir det så?

Kommentarer

 • Man kan åka från hemmet till skolan och från skolan till hemmet även om det är byte längs vägen.
  Åkte du samma resväg som vanligt hem idag eller gjorde du ett längre uppehåll vid bytesstället, så övergångstiden har passerats? Om du kontaktar vårt kundcenter på telefon 0771-76 70 76 så kan de hjälpa dig att se vilka resvägar som är möjliga på ditt kort.
  Eva
 • Hej ! På höstlovet kan man använda skolbusskortet 2 gånger per dag från Ryd till Tingsryd och sen till Växjö även om man bara har åkt med kortet till Tingsryd? Skolbusskortet är länstrafiken Kronoberg
  Anna
 • Skolkortet gäller under höstlovet på samma sträcka som du åker till och från skolan. Reser du Ryd - Växjö via Tingsryd under skoldagar kan du resa fram och tillbaka till Växjö även under höstlovet måndag - fredag. 

  Eva
 • Ok tack för snabb svar! Men brukar åka från Ryd till Tingsryd med den , min skola ligger i Tingsryd. Men kan jag ändå åka till Växjö med den på fredag på höstlovet?
  Anna
 • Nej, då får du betala för resan mellan Tingsryd och Växjö tur och retur. Det är ingen skillnad på kortets giltighet under höstlovet.
  Eva
 • Hur många stadsbussar få jag åka per dag??

  Aziz
 • Hej
  Man kan åka från hemmet till skolan och från skolan till hemmet även om det är byte längs vägen på ditt skolbusskort
  Josefin
 • Hej! Jag har måste alltid åka 4 gånger per dag till skolan och hem. Men nu när jag skulle blippa så gick de inte. Och de har de alltid gått innan.
  varför blir de så? För jag vill gärna inte få böter på 1200 för att det inte funkar.
  Elin Karlsson
 • Har du åkt precis som du brukar, samma tider och bussar kan det vara utrustningen på bussen som inte fungerar som den ska just den gången. Händer det igen tycker jag att du ska kontakta skolan för att kolla upp kortet.
  Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör
 • Hej! Jag såg en spännande busslinje i Växjö i dag nämligen 721 mot Södra Jät, undrar hur den bussen går?, och finns det någon sida som man kan se dessa linjer?
  Tim
 • Hej!

  Detta är en skoltur som går från Uråsa-Ingelstad-Teleborg Centrumskola, så den linjen är inte tillgänglig för allmänheten.

  Länstrafiken Kronoberg/ Ida
  Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör
 • Hej! Jag är nämlingen bussnörd och vill bara veta lite om olika linjer och jag har aldrig sätt 700 linjer i Kronoberg. Men om man få va lite nyfiken, vilken avgångstid har buss 721 från Teleborg Centrumskola?
  Tim
 • Hej igen!

  Busslinje 721 går från Teleborg Centrumskolan klockan 13.20 mot Tävelsås Skola samt klockan 16.10.

  Ha det fint!

  / Länstrafiken Kronoberg, Amanda
  Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.