Vårdslös körning

Hej,
Befinner mig i Växjö och nyttjar er lokaltrafik. Företrädelsevis busslinje 3 och 4. Jag reagerar på hur bussarna framförs. Det körat våldsamt gällande både acceleration och inbromsningar. Ingen hänsyn tas i de fall det är stående passagerare. Vidare lämnas inte företräde vid infart i cirkulationsplats mm. Störst verkar gå först. Generellt köra det som de har stulit bussen.
Joakim Ceder

Kommentarer

 • Hej Joakim,

  Kan du återkomma med vilka tider du har noterat detta?


  Med vänlig hälsning,
  Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör
 • Det verkar vara ett generellt problem, jag har inte noterat exakta tider. Jag vet att jag åkte med buss 3 med avgångstid Samarkand S 08:15 tisdag morgon. Utöver det åkte jag tisdag eftermiddag vid ca 15:45 tiden från universitetet, buss 3.
  Färden under måndagen var av samma kaliber, från Växjö station till universitetet vid ca 09:15 och från universitetet med först buss 3, avfärd ca 15:45 och därefter bussbyte vid Stationen till buss 4 som avgick omgående vid byte. Onsdag morgon åkte jag 08:20 från Samarkand S, den färden har jag inget att anmärka på, bussen framfördes med respekt för såväl passagerare som övriga trafikanter.
  Joakim Ceder
 • Tack Joakim!
  Vi har noterat detta och tar det vidare med Bergkvarabuss.
  Ha en fin dag //Eleonore
  Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.