Appen fungerar ej

Hej!
Min dotter har inte kunnat använda appen sedan 1/12 hom får följande felmeddelande betalningsprocessen tar för lång tid och kunde inte slutföras [3031]
Vad är fel? Har testat att ominstallera appen utan framgång.
Hälsningar
Malin
Malin

Kommentarer

 • Hej Malin,
  Testa gärna att ta bort dit betalmedel i appen och lägg sedan tillbaka betalmedlet i appen.

  KC/Emma
  Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör
 • Hej! Samma händer mig gång på gång. Då vill kortföretaget dra en krona igen. Varje gång. Inte ok att vi ska hålla på att ominstallera appen och varje gång ska vi behöva betala för det. Jag har även Skånetrafikens app och aldrig upplevt detta. Ni bör lösa detta från er sida och inte be oss kunder.
  Jenny
  Jenny
 • Hej Jenny!
  När du lägger in ditt betalkort i appen så reserveras det 1kr men det dras aldrig några pengar från ditt konto. Detta är endast en rutinåtgärd från kortföretaget och du behöver inte betala någonting. Vår app är under utveckling och vi arbetar på förbättringar hela tiden. Vi tar tacksamt emot förslag från er kunder. Du kan maila till vårt kundcenter eller lägga in förslag via vår hemsida under synpunkter; https://www.lanstrafikenkron.se/kundservice
  Jag önskar dig en fin dag!

  / Eleonore
  Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör
 • Tack Eleonore för snabbt svar. Då vet jag lite mer.

  Jenny
 • Det uppstod ett oväntat fel (5013). Vad är det för fel? När är detta fel åtgärdat? Jag ska åka imorgon 08:00 och vill då kunna använda min reskassa i appen.
  Åsa
 • Hej Åsa!
  Ber om ursäkt för sent svar men vi är tillgängliga här från kl 09,00.
  Tror att felet var borta i morse men är det kvar kan du kontakta vårt Kundcenter tel 0771-76 70 76. De hjälper dig gärna!

  Ha en bra dag!
  //Gabriella
  Länstrafiken Kronoberg Kundinformatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.